PHOTO-G-RAVE
Photography is capturing the beauty of life

WIE BEN IK?

Welkom op mijn website! Ik ben Dylan Hoogeboom. Ik fotografeer mensen tijdens hun activiteiten, maak portretten en leg speciale momenten vast. Buiten of binnen, dat maakt mij niks uit.
Ik streef altijd het meest optimale te halen uit de omgeving waarbinnen ik het shot vast leg. Ik registreer de sfeer van die momenten als een blijvende en mooie herinnering.
Bovendien neem ik altijd ruim de tijd voor een shoot. Dit doe ik om ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak kan voelen. De een poseert direct heel natuurlijk en beweegt zich vrij, terwijl de ander meer tijd nodig heeft om de ongemakkelijkheid of soms zelfs schaamte te overwinnen. Het tempo wordt niet door mij bepaald, dat doet het model. Op het eind zorgen wij er samen voor dat de geportretteerde met een tevreden gevoel naar huis gaat en met vertrouwen uit ziet naar het product, een prachtige foto serie of film. Photo-g-rave.nl is ontstaan door mijn verleden in de DJ wereld, ik gebruikte hier altijd de naam DJ_G_Rave voor, dit was een samenstelling van mijn rol, de giraffe als mijn meest favoriete dier gecompleteerd met de Engelse benaming voor feest: Rave. Toen ik echter op een kruispunt kwam om meer apparatuur aan te schaffen en financieel gestuurd een keuze moest maken tussen DJ of Fotograaf, merkte ik dat mijn passie meer lag op fotografie dan het draaien van muziek. Hierdoor heb ik de overstap gemaakt naar een de huidige naam Photo-g-rave.nl. In deze naam heb ik mijn nalatenschap uit de muziekwereld perfect kunnen combineren met mijn huidige passie. Daarbij is het in 1 oogopslag duidelijk wat we doen foto’s maken! Want spreek de naam maar eens fonetisch uit... Photo.g.rave.nl is al meer dan 2 jaar ingeschreven bij de KVK maar zeker al 5 jaar actief als beeldmaker en heeft al meerdere events vastgelegd. Deze zijn te bekijken op de Social Media platformen Facebook en Instagram
.

WAT DOE IK?

Fotograferen is het vast leggen van herinneringen en emoties, één foto laat zoveel meer zien dan duizend woorden kunnen vertellen. Soms liggen herinneringen zo diep opgesloten dat ze onbereikbaar zijn, een foto kan dan als sleutel tot deze herinneringen dienen om ze te bevrijden en herbeleven.

WAT HEB IK  TE BIEDEN?

Wij als photo.g.rave.nl hebben alles te bieden wat u zoekt. Ons plan van aanpak: We beginnen met een goede voorbereiding, waarin contact met de klant centraal staat. Hierin maken we de wensen en verwachtingen van beide partijen duidelijk en leggen dit vast. Dit lijkt heel formeel maar is enorm belangrijk, hier wordt teleurstelling door voorkomen en gaan beide partijen met een tevreden gevoel naar huis. Verder bepalen we samen wat een geschikte locatie(s) voor de shoot kan zijn en prikken we een datum voor een eerste ontmoeting. We zijn bereid te reizen om gezamenlijk tot de beste locatie te komen. We maken altijd voldoende foto’s zodat het zeker is dat het perfecte plaatje er tussen zit. Gedurende de fotoshoot en nabewerking zal er intensief contact gehouden worden, op deze wijze weet je exact wat de stand van zaken en progressie is. We denken mee over de juiste belichting en compositie waardoor de foto’s veel bereik zullen generen en hierdoor u naar een hoger level zullen brengen. Alle foto’s zullen geschoten worden met een Nikon Full Frame camera, voorzien van de juiste lens voor de juiste stijl en foto. Verder is er ook de mogelijkheid tot het vastleggen van video’s, hiervoor wordt een eveneens Nikon 4k digitale camera gebruikt in combinatie met een zogenaamde gimball stabilizer, waarmee schommelende beelden voorkomen worden. Verder is er ook de mogelijkheid tot het opnemen van interviews, wij hebben de beschikking over lavalier microfoons en professionele seperate audio recorders. Ook hebben we de beschikking over een compleet mobiele studio opstellingen met flitsers en continue licht om de ultieme plaat gestalte te kunnen geven.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn